Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Vileda® Ultraspeed Trio πανέτα μικροϊνών 40cm

Κωδικός
14380
Κωδικός Προμηθευτή
143202
-
  • Άριστα επίπεδα καθαρισμού, χάρη στην μικροΐνα, για δάπεδα με αρμούς.
  • Σύνθεση εξαιρετικά απορροφητική, ιδανική για την συλλογή υγρών.
  • Υψηλή ανθεκτικότητα και αντοχή για μεγαλύτερη διάρκεια του προϊόντος.
  • UltraSpeed Pro: Κερδίστε χρόνο αφού αποδεδειγμένα είναι έως και 2 φορές ταχύτερο και στεγνώνει πιο γρήγορα από το κλασσικό σύστημα σφουγγαρίσματος.
Κωδικός
14380
Κωδικός Προμηθευτή
143202
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Η πανέτα Trio για το σύστημα UltraSpeed από την επαγγελματική σειρά της Vileda (Professional) είναι μία μοναδική κατασκευή τριών ζωνών: λευκή ζώνη από μικροΐνες για υψηλή απόδοση καθαρισμού, γκρι ζώνη για χαμηλή τριβή και μπεζ ζώνη για υψηλή απορροφητικότητα. Εφαρμόζει εύκολα στην βάση. Για χρήση σε επιφάνειες με πολλούς ρύπους και μη λεία δάπεδα (μεγάλοι αρμοί, πέτρινα δάπεδα). Η δομή της παίρνει το σχήμα κάθε δαπέδου, απομακρύνοντας παγιδευμένους ρύπους, ενώ τα κρόσσια στα άκρα της συλλέγουν και απομακρύνουν όλα τα ελεύθερα σωματίδια των ρύπων. Εξαιρετική λύση για την απομάκρυνση χυμένων υγρών, με ικανότητα συλλογής πάνω από 500ml μεταξύ στυψιμάτων, κάτι που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρόνου. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική. Το Vileda Ultraspeed Pro είναι το γρηγορότερο σύστημα καθαρισμού με κουβά και πρέσα. Καθαρίζει περισσότερα από 750m² την ώρα και είναι 2 φορές γρηγορότερο από τα παραδοσιακά συστήματα σφουγγαρίσματος. Με πρέσα υψηλής απόδοσης που απελευθερώνει έως και 50% περισσότερο νερό για πιο στεγνά δάπεδα και μείωση των κινδύνων ατυχημάτων από ολισθήσεις. Είναι ελαφρύ και εργονομικό και δεν απαιτεί σκύψιμο για το στύψιμο της πανέτας.
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Τεχνικό φυλλάδιο pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Καθαρό βάρος (gr) 130
Οδηγίες πλύσης Να αποφεύγεται η χρήση χλωρίνης,μαλακτικού καθώς και χημικών με υψηλή αλκαλικότητα.Προτείνεται στέγνωμα σε χαμηλή θερμοκρασία. Συνιστώμενη θερμοκρασία πλύσης: 60°C και μέγιστη: 95°C.
Οδηγίες χρήσης Χρησιμοποιείται στεγνή ή βρεγμένη. Σταθεροποιείται εύκολα στην βάση.
Σύνθεση προϊόντος Λευκά κρόσσια: 100% Πολυεστερικές μικροΐνες, Μπεζ κρόσσια: 75% Βαμβάκι, 20% Πολυεστέρας, 5% Βισκόζη, Γκρι κρόσσια: 70% Πολυεστέρας, 30% Βαμβάκι Βάση: 100% Πολυεστέρας
Σύστημα Ultraspeed
Πλύσεις 300
Τύπος προϊόντος Σύστημα UltraSpeed
Υλικό Μικροΐνα / Βαμβάκι / Πολυεστέρας
Πλάτος (cm) 40
Μήκος (cm) 40

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

Συνδυάστε τα με:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide