Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα

Diversey Suma San Conc D10.1 DV καθαριστικό και απολυμαντικό 2L με έγκριση ΕΟΦ

Κωδικός
10752
Κωδικός Προμηθευτή
101106368
-
  • Μειώνει τα απόβλητα, απαιτεί λιγότερο χώρο αποθήκευσης και έχει άριστα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης λόγω της υπερσυμπυκνωμένης σύνθεσής του.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει και να απολυμάνει σε μια φάση, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
  • Διαλύει τα λίπη και τις ξεραμένες τροφές.
  • Αποτελεσματικό σε όλες τις συνθήκες νερού έναντι μεγάλου φάσματος μικροοργανισμών, βοηθά στην βελτίωση της ασφάλειας της υγιεινής.
Κωδικός
10752
Κωδικός Προμηθευτή
101106368
Αίτημα καλύτερης τιμής

Περιγραφή

Περιγραφή

Το Suma San 2L από τη Diversey είναι ένα υπερσυµπυκνωµένο απορρυπαντικό-απολυµαντικό για καθαρισµό και απολύµανση όλων των επιφανειών σε χώρους παρασκευής και επεξεργασίας τροφίµων. Καθαρίζει κι απολυµαίνει σε µια κίνηση. Διαλύει τα λίπη και τις ξεραμένες τροφές κι είναι αποτελεσματικό έναντι ενός µεγάλου φάσματος µικροοργανισµών. Η βολική και ελεγχόμενη δοσολογία µέσω του συστήματος Divermite παρέχει οικονομία στη χρήση. Είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Βρήκατε λάθος πληροφορίες στο προϊόν;

Χρήσιμα αρχεία

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας pdf Λήψη

Χαρακτηριστικά

Περισσότερες Πληροφορίες
Δείκτης PH 11
Δηλώσεις επικινδυνότητας H290 - Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα., H302 - Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης., H335 - Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού., H410 - Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
Δοσολογία 6,7 ml/l νερού
Όγκος (L) 2
Οδηγίες χρήσης Καθαρισμός - Απολύμανση Επιφανειών Κουζίνας
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος
Δηλώσεις προφύλαξης P310 - Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό/…., P280 - Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο., P260 - Μην αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα., P305 + P351 + P338 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
Έγκριση ΕΟΦ Ναι
Τύπος προϊόντος Καθαριστικό και απολυμαντικό
Τύπος ρύπου Καμένα και ξεραμένα λίπη
Χρειάζεται ξέβγαλμα Ναι
Χρώμα Μοβ
Ready To Use Όχι

Αξιολογήσεις

Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν μας!
Αξιολογείτε το προϊόν:

Εναλλακτικές επιλογές:

© VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide