21/5/20
VARIO Webinar | Professional Hygiene | Kitchen | Vol.3
Η επόμενη μέρα με την (επανα)λειτουργία των επιχειρήσεων φιλοξενίας δε θα είναι ποτέ η ίδια. Πλέον το κομμάτι της καθαριότητας, της υγιεινής και της ασφάλειας περνάει από το παρασκήνιο στο προσκήνιο και όσον αφορά την κουζίνα και τους γύρω χώρους των εστιατορίων και bars.
Στη VARIO, όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζουμε ενεργά τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος διεθνώς και την ανάδειξη της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας.
Έχοντας εμπειρία και εξειδίκευση στο κομμάτι της υγιεινής των χώρων φιλοξενίας, πραγματοποιήσαμε το 3ο webinar με τίτλο Professional Hygiene | Kitchen, στο οποίο η Έφη Μαλτέζου, Group Product Marketing Manager της VARIO, παρουσίασε τα βήματα της επόμενης μέρας για τη σωστή επαναλειτουργία των χώρων εντός και εκτός κουζίνας, ώστε να πετύχουμε ΜΑΖΙ υψηλά επίπεδα υγιεινής, καθαριότητας και ασφάλειας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες σας.
Η κουζίνα, συνήθως, είναι χώρος που δε φαίνεται. Κι όμως, μία τακτοποιημένη, καθαρή και λειτουργική κουζίνα κάνει ευκολότερη την προετοιμασία του φαγητού, τους ανθρώπους σας να αισθάνονται ασφαλείς και ταυτόχρονα τους πελάτες σας να νιώθουν σιγουριά και εμπιστοσύνη, ώστε να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη φροντίδα σας. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται!
→ Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία έχετε σχετικά με το πώς θα αυξήσετε τα επίπεδα υγιεινής στους χώρους εντός και εκτός της επαγγελματικής σας κουζίνας, καθώς και ποιες προϊοντικές λύσεις ταιριάζουν στις ανάγκες σας, όπως επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο υγιεινής της VARIO | [email protected] | 210 341 8230.