Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Αντιμικροβιακή ταινία AS 100 | Η υγιεινή είναι στα χέρια μας
    11/5/21

    Αντιμικροβιακή ταινία AS 100 | Η υγιεινή είναι στα χέρια μας

      

    ← Previous Next →

    Γνωρίζατε ότι... τα βακτήρια και οι ιοί μπορούν να μείνουν στις επιφάνειες πολλές ώρες ή ακόμα και μέρες και ταυτόχρονα, η μετάδοσή τους γίνεται πολύ εύκολα μέσω των χεριών μας;

    H υγιεινή είναι κυριολεκτικά στα χέρια μας και αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα. Στη VARIO, λοιπόν, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης και αναζητάμε συνεχώς απλές και πρακτικές λύσεις στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα ακόμα πιο υγιεινό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

    Η AS- 100 είναι μία αυτοκόλλητη διάφανη ταινία που περιέχει Dyphox, ένα ενεργό φωτό-ευαισθησιογόνο. Το Dyphox ενεργοποιείται από το φως του περιβάλλοντα χώρου, μετατρέπει την ενέργεια σε οξυγόνο στον αέρα και δημιουργεί το προστατευτικό αντί-παθογόνο φράγμα στην επιφάνεια εφαρμογής. Γιατί να επιλέξετε την αντιμικροβιακή ταινία AS- 100;

    • Υγιεινή και Ασφάλεια: Αυτοκόλλητη ταινία, σχεδιασμένη να καταπολεμά βακτήρια, ιούς* και μύκητες που αναπτύσσονται στις επιφάνειες έως και 99,99%. Συνιστάται για τα σημεία συχνής επαφής όπως πόμολα, χειρολαβές, κουμπιά ανελκυστήρων, διακόπτες, κουπαστές κ.α. σε νοσοκομεία, σχολεία, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, χώρους εστίασης, super markets κ.λπ.
    • Ποιότητα & αποτελεσματικότητα: Διαθέτει ένα μοτίβο για να είναι αντιληπτή από τον επισκέπτη η εφαρμογή της και η αποτελεσματικότητά της διαρκεί 12 μήνες για χρήση σε εσωτερικό χώρο και 3 μήνες για χρήση σε εξωτερικό χώρο.
    • Λειτουργικότητα & ανθεκτικότητα: Είναι αδιάβροχη και μπορεί να καθαριστεί με ήπιο καθαριστικό και πανί. Τα ισχυρά καθαριστικά και όσα εμπεριέχουν αλκοόλη καταστρέφουν τους φωτοευαισθητοποιητές.
    • Διαθέσιμη σε ρολό 10cm x 5m με μοτίβο.

    *Πιστοποιημένη αποτελεσματικότητα έναντι διάφορων ιών και ιών με περίβλημα (enveloped viruses), όπως o SARS-COV-2 που προκαλεί την ασθένεια Covid-19.


    →Χρειάζεστε βοήθεια ή διευκρινίσεις; Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο υγιεινής της VARIO μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας ή στο 210 34 18 230.

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide